Bataie pe piata de factoring

Compania de Factoring detinuta de Banca Transilvania si de Intermarket Bank Viena a deschis doua birouri de vinzari la Arad si Suceava, care vor atrage circa o treime dintre clientii noi in 2007 ai firmei si
Bataie pe piata de factoring

Compania de Factoring detinuta de Banca Transilvania si de Intermarket Bank Viena a deschis doua birouri de vinzari la Arad si Suceava, care vor atrage circa o treime dintre clientii noi in 2007 ai firmei si vor accelera ritmul de crestere a afacerii companiei cu 30%. Pentru deschiderea celor doua birouri au fost luate in calcul unele criterii, precum numarul de intreprinderi nou infiintate in aceste regiuni si cifra de afaceri pe regiuni de dezvoltare.

Produsul zilei

In perioada 20 iulie-31 decembrie, Raiffeisen Bank ofera credite imobiliare/ipotecare in franci elvetieni cu dobinda promotionala. Creditele in CHF pentru cumpararea de locuinte, case de vacanta, terenuri si pentru modernizare si construire de imobile, "Casa Ta", beneficiaza de o dobinda de 3,9% pe an (dobinda fixa valabila in primul an). De asemenea, creditul in CHF pentru nevoi personale are o dobinda promotionala.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.