Desi a fost ofertat de Antene, s-a intors pe National TV cu salariu mai mare. Marti, lucruri serioase. Miercuri, Romania socanta. Joi, „Procesul"

Cite zile iti trebuie pentru pregatirea emisiunilor pe o saptamina?

Sint dati in care gasesc subiecte pentru intreaga saptamina. Sint liber, pot pleca in Grecia. In alte momente stau pina la sase seara si nu am subiect. E chin.

Ce subiecte merg unse? Vrajitoare, ozenisti...

Hai sa depasim asta. Nu stiu daca te-ai mai uitat... in ultimul timp am depasit chestiile astea. Cel putin anul trecut nu am avut decit doua astfel de situatii si atunci am vrut sa par ziarist si am invitat specialisti, ziaristi, sigur, a iesit ceva comercial. Dar in rest m-am lasat. Ma suna vechea clientela mereu si ma ia cu: „Nu mai facem de-alea, domn’ Madalin? Am mai fost pe planeta nu stiu care, am vazut Marte in zbor".

Si de ce te-ai lasat de zborurile astea spatiale?

Vreau altceva. Pur si simplu pot si altceva. Daca o sa am mijloacele tehnice la dispozitie, aceste lucruri se vor vedea in noul sezon. Daca nu, va fi un compromis groaznic intre o frustrare si ceea ce se va vedea pe micul ecran. Acum, martea ii am pe Tudor Octavian si Pavel Lucescu, pe lucruri serioase. Vreau o miercure cu o Romanie socanta, Romania in care se gasesc si genii, si zgubilitici. Si joia va iesi o megaproductie, un proces cu jurati, instante morale pe subiecte controversate, de la politica la tot ce este chestie controversata de interes general. Daca nu reusesc ori ma retrag, ori plec la tara.

Cum e momentul talk-show-urilor acum?

Sint unele care au cazut subit, altele care au urcat, poate pe interesele unora si ale altora. Dar au crescut sigur talk-show-urile pe televiziunile de nisa. Stim cu totii ca subiectele in majoritate sint modeste, iar noi le dam importanta foarte mare. Vara asta, uitindu-ma la talk-show-urile din alte tari, am vazut ca politicienii nu prea apar. Este clar ca vin numai cind este un eveniment important.

Pai, nu te-au cumparat altii?

Nu, nu. Cistig bine aici, sa stii. E o suma buna pentru Romania. Au venit citiva, au dat dublu, triplu, doar ca National TV a reactionat imediat si diferenta dintre ceea ce aveam si ceea ce mi se oferea nu a mai fost asa de mare. Am pus in balanta tot ce ma lega de National TV, timpul liber, familia, si am zis sa ramin deocamdata. Ultima oara a venit de la Antene. Nu ne-am inteles pe detalii, dar usa ramine deschisa.

Esti singura vedeta de pe aici. Cum te simti?

E, nici chiar asa. Fac audiente si cei cu matinalul, Meteo...

Sa lasam. Nu te dau afara.

E, e un moment dificil acum, dar nu se stie niciodata. O sa plec eu inainte de a fi dat afara, daca nu-mi ies lucrurile sezonul asta.

Deci, pui piciorul in prag.

Bun, sa spunem, asa gindesc azi, peste doua zile imi trece.

Ai facut burta.

Ai observat? Lipsa de miscare.

De asta vrei reportaje in Romania.

Da, o iei pe jos, gasesti o rosie...

Ce se maninca pentru un talk-show?

Se maninca seara si se merge cu masina. Astea ma termina. Uite, ma uit la nevasta-mea, face sport, e din ce in ce mai sexy.