Romanul a marcat pentru Auxerre cele doua goluri ale victoriei contra lui Marseille, dupa ce acum doua saptamini ratase revenirea in Giulesti.

A fost weekendul lui Daniel Niculae. Atacantul lui Auxerre a batut-o de unul singur pe Mar
Romanul a marcat pentru Auxerre cele doua goluri ale victoriei contra lui Marseille, dupa ce acum doua saptamini ratase revenirea in Giulesti.

A fost weekendul lui Daniel Niculae. Atacantul lui Auxerre a batut-o de unul singur pe Marseille, si asta in numai 25 de minute. Internationalul roman avertizase inca din minutul 12, cu o lovitura de cap care a fost parata in ultimul moment de portarul Mandanda, pentru a lovi sapte minute mai tirziu. Sut la coltul scurt, de la 10 metri, dupa ce plecase de la limita ofsaidului. Golul al doilea (25) a fost unul care a confirmat clasa ex-rapidistului: centrare de pe stinga Lejeune si Niculae apare ca din pamint in fata lui Givet, intepind mingea decisiv. Romanul s-a stins dupa pauza, fiind inlocuit in minutul 78, dar conteaza enorm ca a marcat de trei ori in ultimele doua etape. Prestatie excelenta si pentru coechipierul sau, Gabi Tamas. Fundasul central al lui Auxerre a fost depasit in putine rinduri, desi in fata lui s-au aflat Djibrill Cisse (ex-Liverpool) si Niang. De remarcat ca Niculae nu se simtea bine la Auxerre si intentiona sa revina la Rapid. In urma cu doua saptamini el facea naveta Paris-Bucuresti, dar nu s-a inteles cu George Copos. Celalalt Niculae, Marius, a fost titular la Inverness in meciul cistigat, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, impotriva echipei Heart of Midlothian.

Piturca ride cu un ochi, cel indreptat spre Franta, dar plinge cu cel care se uita in Germania. Marica a fost din nou penibil in Werder Bremen - Stuttgart 4-1 si e din ce in ce mai putin probabil ca va mai prinde postul de titular. Din nou a avut dreptate Mircea Lucescu, cel care a tras insistent de Marica sa mai ramina un an la Donetk, pentru a pleca in Vest pregatit la nivelul marilor campionate. Sergiu Radu si Vlad Munteanu (Wolfsburg) au jucat doar 14, respectiv 3 minute, in meciul cistigat de echipa lor in deplasarea de la Cottbus, clubul unde ambii uimisera Germania in sezonul trecut. Victoria lor a dus la demiterea fostului antrenor. Tot in Germania, Reghecampf a fost schimbat la pauza in meciul pierdut de Alemannia cu 0-2, in fata formatiei Greuther Furth. Ex-stelistul Paraschiv a fost rezerva in liga a II-a italiana in meciul pierdut cu 1-2 de Rimini la Grosetto. Ieri, Ogararu a fost titular in derby-ul olandez, AZ Alkmaar - Ajax, cistigat cu 3-2 de echipa sa.

Daniel Niculae a invins singur Olimpique Marseille

Mutu a invins singur Catania



Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.