Cele 17 puncte agonisite de ialomiteni dupa victoria de sam­bata de pe teren propriu cu Ceahlaul, scor 2-0, constituie o surpri­za chiar si pentru antrenorul Unirii, Dan Petrescu. "Daca imi spunea cineva ca dupa opt etape o sa a
Cele 17 puncte agonisite de ialomiteni dupa victoria de sam­bata de pe teren propriu cu Ceahlaul, scor 2-0, constituie o surpri­za chiar si pentru antrenorul Unirii, Dan Petrescu. "Daca imi spunea cineva ca dupa opt etape o sa avem 17 puncte nu il credeam", a spus "Bursucul". Dan Petrescu si-a indemnat elevii sa ramana cu picioarele pe pamant: "Sa nu ne uitam prea mult la clasament, pentru ca ne doare capul. Daca ne uitam la clasament, nu mai jucam fotbal". De partea cealalta, tehnicianului moldovenilor, Viorel Hizo, nu i-a mai ramas decat sa le ironizeze pe gazde: "Am avut un meci greu cu Chelsea, ma scuzati... cu Urziceni. Am pierdut in minutul 75 pe o greseala inadmi­sibila. Ne-a lipsit sansa, pentru ca, pana la momentul golului doi, Ur­ziceniul nu a avut decat un singur sut la poarta".   Doi accidentati Dan Petrescu a fost nevoit sa efectueze doua dintre cele trei modificari permise de regulament in primele 20 de minute ale partidei, din cauza accidentarilor suferite de Vali Negru si Brandan. "In prima repriza mi s-a parut ca jucam la Piatra-Neamt", a comentat laconic si­tu­a­tia "Bursucul". Negru a parasit terenul in minutul 12, dupa ce a suferit o fractura de piramida nazala, iar Pablo Brandan a fost inlocuit opt minute mai tarziu, din cauza unei rupturi suferite in urma unui duel cu un jucator nemtean. "Bine ca suntem la al patrulea meci in care nu primim gol, detaliu foarte reconfortant pentru mine", a spus presedintele Unirii, Mihai Stoica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.