Banatenii cehului Dusan Uhrin jr. au batut sambata dupa-amiaza pasul pe loc in cursa pentru podiumul Ligii 1. Aflati intr-o situatie grea in clasament, argesenii s-au agatat cu toate fortele si au fost la zece minute de o victorie importanta.
Banatenii cehului Dusan Uhrin jr. au batut sambata dupa-amiaza pasul pe loc in cursa pentru podiumul Ligii 1. Aflati intr-o situatie grea in clasament, argesenii s-au agatat cu toate fortele si au fost la zece minute de o victorie importanta. Sosita la Mioveni din postura de mare favorita, Timisoara s-a izbit de disperarea gazdelor, aflate printre echipele serios amenintate cu retrogradarea. Cu o seara inaintea meciului, principalul finantator al Daciei, Gigi Netoiu, si-a vizitat jucatorii in cantonament, promitandu-le o prima substantiala in cazul unei victorii. In minutul 59, argesenii conduceau cu un nesperat 2-0, insa finalul avea sa fie unul de cosmar pentru echipa lui Florin Marin. Intr-un singur minut, micutii Bucur si Torje au egalat, spulberand sperantele gazdelor pentru bani si puncte. FRUSTRARE. Antrenorul Daciei Mioveni, Florin Marin, era complet distrus la finalul meciului: "Rezultatul e nedrept, pentru ca am avut mai multe ocazii, am fost mai agresivi, dar am facut doua greseli foarte mari, care ne-au constat scump. Sunt multumit de evolutia baietilor si tinand cont de valoarea echipei din Timisoara cred ca acesta este cel mai bun meci al Daciei in acest sezon. Pot sa spun ca Poli a avut noroc, fiindca a reusit sa revina, iar noi am avut foarte mult ghinion, pentru ca, in prima repriza, la cate ocazii am avut, putea sa fie usor trei sau patru la zero".   REALISM. Antrenorul Poli­teh­nicii, cehul Dusan Uhrin jr., a ofe­rit, in nota sa caracteristica, o reactie realista: "Meciul a inceput cum nu se poate mai prost pentru echipa noastra. Nu am reusit sa jucam nimic din ceea ce ne-am propus. Am asteptat prea mult de la adversarii nostri, am asteptat sa se bata singuri. Am avut noroc ca am reusit sa revenim si sa obtinem acest rezultat de egalitate. Am vrut toate cele trei puncte in acest meci, dar, dupa ce am fost condusi cu 2-0, cred ca egalul scor reprezinta un rezultat bun. Nu se pune problema subestimarii adversarului, pentru ca noi luam in serios toate echipele din Liga I".     Primarul acuza arbitrajul Primarul orasului Mioveni, Ion Georgescu, care este si presedinte al Consiliului Director de la Dacia Mioveni. "Platim FRF 3 miliarde de lei pentru arbitri, in cele 17 meciuri, si suntem furati sistematic de cei pusi sa faca dreptate pe teren. Dupa ce tot meciul a lovit in dreapta si in stanga si l-a luat pe Bratu de gura, asa cum a facut Ganea cu arbitrul Budura, Alexa a primit doar un galben, in minutul 86. Si observatorul spunea ca este incredibil ce a facut «chirurgul» Alexa in acest meci, iar arbitrul l-a lasat sa-si faca de cap". Pe de alta parte, Gheorghe Chivorchian, presedintele Comitetului Director de la Poli, a declarat: "Am primit doua goluri pe greselile noastre, dar am sperat pana la capat si am reusit sa egalam", a spus Chivorchian.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.