Traieste visul. Zboara fara aripi. Acesta este motoul firmei Becker Aviation Trans SRL, specializata in operatiuni de lucru aerian si aviatie generala. Compania condusa de Christian Becker si-a extins activitatea si in sectorul serviciilor de tratame
Traieste visul. Zboara fara aripi. Acesta este motoul firmei Becker Aviation Trans SRL, specializata in operatiuni de lucru aerian si aviatie generala. Compania condusa de Christian Becker si-a extins activitatea si in sectorul serviciilor de tratament aviochimic, castigand de curand statutul de dealer Apollo Spray Systems in Romania. "In calitate de dealer Apollo Spray Systems avem posibilitatea sa oferim instalatii performante institutiilor sitosanitare, operatorilor implicati in tratamente aeriene, proprietarilor de mari suprafete agricole ce necesita tratamente cu substante pentru protectia plantelor, precum si a societatilor comerciale cu activitate in agricultura, in ideea inlocuirii unor echipamente depasite si cu randamente reduse", explica domnul Becker.


ASISTENTA. Pentru clientii sai, firma Becker Aviation acorda asistenta in achizitionarea acestor instalatii, precum si consultanta tehnica in utilizare si intretinere. Becker Aviation are deja experienta in astfel de operatiuni, efectuand in ultimii ani tratamente aviochimice pe litoralul Marii Negre, precum si in cartierele rezidentiale Baneasa si Paradisul Verde.


VECHIME. Firma este o prezenta activa pe piata din Romania de peste un deceniu, operand o flota ce cuprinde elicoptere Robinson 22 si elicoptere Robinson 44. Mai mult decat atat, compania ofera zboruri de agrement, transport de persone, zboruri agricole, lansari de parasutisti, reclama aeriana, bucurandu-se de un personal cu inalta pregatire profesionala si cu experienta in exploatarea diverselor tipuri de aeronave. Incepand din 1995, Christian Becker, fondatorul firmei Becker Aviation Trans SRL, a fost primul proprietar de elicoptere care a zburat in Romania cu un elicopter Robinson 22. In anul 1999 a fondat firma ce-i poarta numele, diversificand flota prin achizitia unui elicopter Robinson 44 Raven. Robinson Helicopter SUA produce de mai bine de 20 de ani elicoptere, fiind una dintre companiile cu cele mai mari vanzari, 65% din piata mondiala. "Elicopterul nu mai reprezinta o extravaganta sau o excentricitate, ci o necesitate pentru oamenii de afaceri, in contextul in care multe granite au disparut. "Time is money", iar Robinson pune la dispozitie un mijloc eficient de a castiga timp", afirma Christian Becker.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.