Unirea - CEAHLAUL: Ialomitenii, invicibili pe teren propriu Echipa tandemului Dan Petrescu - Mihai Stoica a mai bifat ieri un succes pe teren propriu, acolo unde au avut un parcurs ireprosabil pana in acest moment. Nemtenii au venit in Ialomita
Unirea - CEAHLAUL: Ialomitenii, invicibili pe teren propriu Echipa tandemului Dan Petrescu - Mihai Stoica a mai bifat ieri un succes pe teren propriu, acolo unde au avut un parcurs ireprosabil pana in acest moment. Nemtenii au venit in Ialomita pentru a obtine o remiza, insa planurile le-au fost zadarnicite de Bilasco si de vedeta locala, Bogdan Stancu, autori a doua lovituri de cap splendide care l-au lasat spectator pe portarul Multescu. a€‚ STEAUA - Al Hilal: Olaroiu a fost ofertat Clubul saudit Al-Hilal a anuntat ieri ca antrenorul Cosmin Olarioiu a fost ofertat de Steaua, dar ca pro­pri­e­tarii echipei vor ca tehnicianul ro­man sa castige intai Liga Campio­nilor Asi­ei. "Domnul Olaroiu ne-a anuntat ca are o oferta serioasa din partea echipei romane, dar ca el isi doreste sa respecte contractul, mai ales ca este aproape de finalul celei mai importante competi­tii, si consi­dera ca echipa are posibilitatea sa o castige", se noteaza pe site-ul oficial al gruparii din Arabia Saudita. GLORIA - OTELUL:Galatenii, zmei acasa, victime afara Galatenii si-au demonstrat si la Bistri­ta renumele de formatie care nu iarta nimic pe teren propriu, dar care se transforma in simpla victima atunci cand viziteaza alte arene. In fata a doar circa 1.000 de spectatori ardelenii lui Ioan Ovidiu Sabau au transat meciul prin reusitele lui Coroian si Florin Parvu. In minutul 61, atacantul Otelului Daniel Stan a marcat, dar reusita sa a fost anulata pe motiv de ofsaid.   UTA - STEAUA : Remiza de lupta la Arad Un hent stupid al lui Ovidiu Petre a privat echipa din Ghencea de obtinerea unei victorii extrem de pretioase la Arad. In inferioritate numerica din minutul 73, dupa eliminarea lui Victoras Iacob, "ros-albastrii" nu au reusit sa conserve pana la final avantajul pe care l-au luat prin golul lui Banel Nicolita. In minutul 13, noul antrenor al Stelei, italianul Massimo Pedrazzini, a fost nevoit sa-i inlocuiasca pe Dorin Goian si pe Florin Lovin, ambii accidentati, cu Eugen Baciu si Vasilica Cristocea.   CHELSEA - Noul antrenor nu are licenta! Conform BBC, inlocuitorul lui Jose Mourinho la Chelsea, Avram Grant (foto dreapta), nu are licenta potrivita pentru a putea pregati gruparea londoneza, in timp ce Daily Mail anunta ca antrenorul stia de acum o sap­ta­ma­na ca va fi numit. Regulamentul UEFA si cel din Premier League pre­vad ca oricine antreneaza o echipa din prima liga trebuie sa detina licenta PRO, iar Grant nu detine inca una. Clubul Chelsea a confirmat informatia si a solicitat o dispensa pentru cel putin 12 saptamani.   PANDURII - FARUL: Primul esec acasa pentru gorjeni Constantenii au obtinut prima victorie externa din acest sezon, evadand pentru moment din zona minata a clasamentului. Brazilianul Farului, Gerlem, a fost eliminat in minutul 42, dupa care a sarit sa-si faca singur dreptate in fata asistentei Monica Rigo.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.