FLAGRANT - Profesoara cercetata pentru mita O profesoara de la Facultatea de Sto­ma­tologie a Universitatii "Titu Ma­io­rescu" din Bucuresti este cerce­tata pentru luare de mita dupa ce ie
 FLAGRANT - Profesoara cercetata pentru mita O profesoara de la Facultatea de Sto­ma­tologie a Universitatii "Titu Ma­io­rescu" din Bucuresti este cerce­tata pentru luare de mita dupa ce ieri-sea­ra a fost prinsa in flagrant in timp ce lua bani de la studenti pentru a-i tre­ce examenele. Purtatorul de cu­vant al Politiei Capitalei, comisarul Chris­tian Ciocan, a declarat pentru MEDIA­FAX ca femeia a fost prinsa printr-un flagrant organizat de po­li­tis­tii de la Sectia 6, sub coordonarea procuro­rilor de la Tribunalul Bu­cu­resti.  CAZUT LA DATORIE - Ioan Grosaru va fi repatriat maine Trupul caporalului-mitralior Ioan Gro­sa­ru, militarul cazut la datorie in Irak, va fi adus inapoi in tara maine, la bor­dul unei aeronave militare. Pa­tru dintre cei cinci militari romani ca­re au supravietuit incidentului militar din Irak au fost transportati ieri in Ger­mania, cu arsuri din timpul ex­plo­zi­ei care a dus la moartea colegului lor, in vreme ce al cincilea su­pra­vie­tu­itor a fost externat si s-a intors in tabara. 
SEISM - Cutremur de mica intensitate in Vrancea Un cutremur la mare adancime s-a petrecut ieri in jurul orei 12:54 in Vrancea. Seismul a avut magnitudinea de 4 pe Scara Richter si nu s-a resimtit in Capitala. Gheorghe Marmureanu, directorul Institutului pentru Fizica Pamantului, a declarat ca seismul a fost de mica intensitate si ca se inscrie in activitatea seismica obisnuita.  REPUBLICA - DRISTOR: Vom astepta mai mult metroul! Incepand de ieri-seara, timpul de asteptare in statiile de metrou de pe magistrala Republica - Dristor 2 se va dubla. Astfel, garniturile de metrou vor circula la intervale cuprinse intre 10 si 14 minute. Masura a fost luata din cauza lucrarilor de modernizare a liniilor de pe aceasta magistrala.  ARGES - Tobosarul de la Bere Gratis, accidentat Membrii trupei Bere Gratis au fost implicati ieri dimineata intr-un grav accident de circulatie produs pe Drumul National Pitesti - Ramnicu-Valcea. Microbuzul in care se afla formatia a fost izbit de o alta masina, al carui sofer de nationalitate bulgara a adormit la volan. Membrii trupei au scapat doar cu cateva zgarieturi, in schimb, cetatenii bulgari au fost grav raniti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.