LA RUSI - Votati cu Zdob si Zdub! Zdubii au fost nominalizati la nu mai putin de patru categorii ale Premiilor RAMP 2007 - Rock Alternative Music Prize de postul TV rusesc A-ONE: "Formatia Anului", "Videoclipul Anului", "Hitul Anului" si "Albumul
LA RUSI - Votati cu Zdob si Zdub! Zdubii au fost nominalizati la nu mai putin de patru categorii ale Premiilor RAMP 2007 - Rock Alternative Music Prize de postul TV rusesc A-ONE: "Formatia Anului", "Videoclipul Anului", "Hitul Anului" si "Albumul Anului". Pentru a-i vota este musai sa va inregistrati pe site-ul www.ramp2007.ru. Si sa stiti limba rusa, ca nu are varianta in engleza! (Dana Cobuz)  SUB CUPOLA - "Micul Paris", la Circul Globus Din 27 septembrie va reincepe, la Circul Globus, spectacolul de varietati "Micul Paris". Noutatea acestui sezon o reprezinta faptul ca, de acum inainte, show-ul va putea fi vazut la pret redus si de catre studenti, elevi sau pensionari. (Anca Stanescu)  CAMBRIDGE - Joan Baez admira Fanfara Ciocarlia Legenda folkului american, Joan Baez, a fost unul din capetele de afis ale Festivalului de Folk de la Cambridge 2007. Starul s-a tot invartit pe langa scena in timpul recitalului Fanfarei Ciocarlia. Asta n-a fost tot. La intrarea ei in scena, a intrebat pu­blicul cum se pronunta numele fanfarei! (Dana Cobuz)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.