Trupele Hora si Romancutze (foto) s-au dus, chipurile, sa cante ieri la un eveniment. Mare atractie in judetul Constanta! Fetele urmau deci sa aduca mu­zica si voia buna in localitatea Cumpana, cu ocazia Zilei Re­coltei, unde si
Trupele Hora si Romancutze (foto) s-au dus, chipurile, sa cante ieri la un eveniment. Mare atractie in judetul Constanta! Fetele urmau deci sa aduca mu­zica si voia buna in localitatea Cumpana, cu ocazia Zilei Re­coltei, unde si-au anuntat pre­zenta producatori din intre­gul judet. Dar stati sa vedeti cine s-a produs si din ce cauza ro­man­cutele n-au venit cu mana goala, ci cu patronul (spiritual) dupa ele. A se citi Radu Baron, patronul casei de discuri care le pastoreste. De ce a venit si ba­ronul? Raspunsul l-am primit printr-un comunicat oficial de la RBA: "Am apreciat intotdeauna vinurile dobrogene, asa ca voi merge personal cu trupele la acest eveniment, caci abia as­tept sa degust productia din acest an", a declarat managerul celor doua formatii. Evident ca n-ar fi lipsit pentru nimic in lume de la acest eveniment, asa cum e prezent la fiecare editie de decernare a Premiilor VIP, cele in­sotite de cina cea de fiecare luna. Numai la campania lui Ca­talin Maruta a lasat fetele sa se duca singure, fiindca acolo era de munca, de carat ajutoare pentru saraci, nu de stat la degustat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.