Una dintre cele mai populare colectii de literatura de la Polirom, Chic, vine cu doua titluri noi. Margarita cu gheata Volumul este primul roman din seria misterelor lui Sam Jones si le-o prezinta cititoarelor pe Sam Jones, o sculptorita cu obic
Una dintre cele mai populare colectii de literatura de la Polirom, Chic, vine cu doua titluri noi. Margarita cu gheata Volumul este primul roman din seria misterelor lui Sam Jones si le-o prezinta cititoarelor pe Sam Jones, o sculptorita cu obiceiuri absolut neortodoxe si talente de detectiv particular. Sam nu este nici pe departe o alta Bridget Jones - are un umor mult mai muscator si mai cinic, precum si o vestimentatie mai spectaculoasa, latexul fiind un material foarte apreciat de eroina. Pe cand aceasta savureaza o margarita cu gheata in barul ei favorit, i se propune sa se alature echipei care pune in scena "Visul unei nopti de vara" intr-o montare avangardista... Dupa care are loc crimaa€¦   Un tip la inaltime Dupa o crima, o povestire romantica. Volumul este un conflict al civilizatiilor la 11.000 de metri altitudine. Katie lucreaza ca stewardesa si are zilnic de-a face cu vedete de toate soiurile, pe care le rasfata cu bunatatile rezervate pasagerilor de la clasa intai. Dar cand, in cursul unui zbor transatlantic de la New York la Dublin, unul dintre acestia se dovedeste a fi barbatul visurilor ei, iar atractia este reciproca, manualul insotitorilor de bord n-o ajuta pe Katie sa faca fata situatiei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.