Procesul lui Naum Ciomu, doctorul condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru vatamare corporala foarte grava, dupa ce in urma cu trei ani a sectionat penisul unui pacient, a fost amanat, ieri, pentru 17 octombrie de magistratii Tribunalul
Procesul lui Naum Ciomu, doctorul condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru vatamare corporala foarte grava, dupa ce in urma cu trei ani a sectionat penisul unui pacient, a fost amanat, ieri, pentru 17 octombrie de magistratii Tribunalului Bucuresti.

Motivul amanarii il reprezinta faptul ca societatea de asigurari Astra, la care doctorul era asigurat pentru malpraxis, nu a fost citata in cauza. Mihai Olariu, avocatul partii vatamate, ne-a declarat ca principalele motive pentru care a facut apel la decizia data de Judecatoria sectorului 5 sunt legate de suma de 125.000 de euro pe care instanta a acordat-o cu titlul de despagubiri morale clientului sau, in loc de 800.000 de euro cat ceruse initial acesta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.