Fata cåntaretei de muzica populara Ionela Prodan, Ana-Maria Prodan, este singura femeie impresar de fotbal din Romånia.

Ana-Maria Prodan este una dintre cele mai controversate vedete din Romania: fie ca este vorba despre fotba
Fata cåntaretei de muzica populara Ionela Prodan, Ana-Maria Prodan, este singura femeie impresar de fotbal din Romånia.

Ana-Maria Prodan este una dintre cele mai controversate vedete din Romania: fie ca este vorba despre fotbalistii pentru care negociaza la sange, despre viata sa amoroasa sau chiar despre coafura sa excentrica, despre Ana-Maria se vorbeste mereu. Este fiica interpretei de muzica populara Ionela Prodan si singura femeie impresar de fotbal din Romania. A debutat in televiziune la Canal 31, pe post de reporter sportiv. A mai lucrat la Tele 7 abc, iar din luna martie a acestui an pana de curand a fost gazda matinalului “Ca'n Cana” de la Romantica, alaturi de Nicoleta Voica si Catinca Roman. A parasit matinalul pentru un talk-show pe teme sportive, “Pe contre cu Ana-Maria Prodan”, care a debutat aseara la Romantica. In curand, Ana-Maria va fi si protagonista unui reality-show la acelasi post. Suma pentru care a semnat contractul se ridica la 70.000 de euro.



Ana-Maria a intrat in lumea impresarilor de fotbal acum trei ani, iar in ultimele luni a negociat pentru Daniel Balan, Adrian Iordache si rasunatorul transfer al lui Ovidiu Herea, de la FC National la Rapid. Are studii de Drept si chiar daca nu a profesat niciodata ca avocat, spune ca facultatea o ajuta sa asiste legal toate tranzactiile din sport. Compania prin care lucreaza se cheama Universal Sports Management si a fost infiintata in parteneriat cu Adrian Mutu. De altfel, cei doi s-au asociat si in afaceri in afara sportului, deschizand pizzeria “Il Forno”, de care in prezent se ocupa finii “Briliantului”, Alin si Catalin.



La 27 de ani, Ana-Maria l-a cunoscut pe baschetbalistul Tibi Dumitrescu, cu care se casatoreste dupa trei saptamani si se muta in Statele Unite. Sportivul avea atunci o relatie cu Lorena, fata lui Ilie Balaci, iar Ana-Maria fusese iubita lui Eugen Trica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.