Primaria din Ruginoasa, judetul Neamt, este pe cale sa plateasca din banii publici datoriile pe care primarul le-a facut in nume personal. Primarul Gica Ciobanu (foto) a luat de la o societate comerciala din Roman, SC Marsat SRL, diverse produse agr
Primaria din Ruginoasa, judetul Neamt, este pe cale sa plateasca din banii publici datoriile pe care primarul le-a facut in nume personal. Primarul Gica Ciobanu (foto) a luat de la o societate comerciala din Roman, SC Marsat SRL, diverse produse agricole, urmand ca plata sa o faca esalonat, pe parcursul catorva luni. In acelasi mod, el a achizitionat materiale de birotica de la o alta societate romascana, dupa care a facut impreuna cu sotia un credit la BCR in valoare de 15.000 de lei. La toate acestea s-a adaugat un imprumut de 3.000 de euro, pe care acelasi primar l-a facut prin act notarial de la un colonel din Piatra Neamt. Una peste alta, debitele acumulate s-au ridicat la peste 50.000 de lei, insa primarul Ciobanu nu a achitat fata de creditori nici macar o rata din cele stabilite. Creditorii au apelat la solutia legala de recuperare a datoriilor, ajungandu-se astfel la situatia in care primarul Gica Ciobanu, in calitate de ordonator de credite la primaria din Ruginoasa, a primit dispozitie sa-i faca poprire pe salariu persoanei fizice Gica Ciobanu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.