In cel mai scurt timp transmisiunile in direct din  fotbalul romanesc, atat meciuri, cat si talk-show-uri, vor trebuie interzise minorilor. Abia dupa o serioasa cenzura putem lasa copiii sa priveasca cel mai popular sport din lume. Pe langa che
In cel mai scurt timp transmisiunile in direct din fotbalul romanesc, atat meciuri, cat si talk-show-uri, vor trebuie interzise minorilor. Abia dupa o serioasa cenzura putem lasa copiii sa priveasca cel mai popular sport din lume. Pe langa chestiunile stiute, 22 de jucatori, porti, minge, arbitrii, spectatori, fotbalul nostru contine din plin violenta, atat pe gazon, cat si in tribune, limbaj vulgar, nuditate, sa zicem non-sexuala, dar mai ales modele umane demne de neurmat. Din nefericire, spectacolul nu este stricat doar de anumiti spectatori care nu inteleg nici un fel de regula a bunului-simt si care se ghideaza doar dupa legile junglei, ci si de unii patroni, presedinti sau jucatori. Ultimul derby, Steaua - Rapid, a fost precedat de niste momente care nu iti taie doar cheful de fotbal, ci si pofta de a mai interactiona cu oamenii in general.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.