Inspectorii de la Protectia Consumatorilor au descoperit, in urma controalelor, inselatorii grave practicate de producatori. Acestia au depistat ca unii producatori utilizeaza abuziv denumirile unor sortimente de paine recunoscute si preferate de co
Inspectorii de la Protectia Consumatorilor au descoperit, in urma controalelor, inselatorii grave practicate de producatori. Acestia au depistat ca unii producatori utilizeaza abuziv denumirile unor sortimente de paine recunoscute si preferate de consumatori. Astfel, s-a constatat ca la fabricarea acestora s-au utilizat alte ingrediente decat cele mentionate in denumirea sub care se vindea produsul, consumatorul fiind indus in eroare cu privire la natura reala a produsului. La „painea neagra” produsa si comercializata de SC STATUS COMERT SRL Bucuresti lipsea din lista ingredientelor „faina neagra”, culoarea fiind obtinuta prin utilizarea ingredientului AROMALT DARK, pe baza de malt. SC KOYMEN IMPEX SRL Bucuresti producea si comercializa sortimentul NEGRESA, desi produsul era obtinut din faina alba amestecata cu faina de malt.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.