In drum spre redactie, in legendarul tramvai 41, un grup de patru mame, poate una dintre ele sa fi fost bunica (avea, asa, o varsta incerta si arata bine), vorbeau tare, cu entuziasm despre prima zi de scoala, la care au participat impreuna cu fetel
In drum spre redactie, in legendarul tramvai 41, un grup de patru mame, poate una dintre ele sa fi fost bunica (avea, asa, o varsta incerta si arata bine), vorbeau tare, cu entuziasm despre prima zi de scoala, la care au participat impreuna cu fetele lor. “Ai vazut, draga, ce pompoasa era directoarea in fata prefectului de Bucuresti. S-a impopotonat cu tot felul de tinichele pe ea, mai sa faca impresie”, a declansat una dintre doamne conversatia. Replica a venit imediat: “Stii, noul prefect este de la liberali, iar directoarea liceului e o mare activista in partidul lui Geoana. Ce-nseamna, tu, interesul! Nu-l scapa din ochi pe maruntel”. Si, timp de cinci statii, dialogul s-a derulat pe aceasta tema. In schimb, nu am auzit nimic despre ce ii asteapta pe copii la bacalaureat, despre cati suplinitori si titulari vor preda in acest an scolar, dupa ce manuale vor studia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.