Romania ocupa locul cinci in UE, intr-un clasament intocmit in functie de nivelul deficitului comercial (n.r. - diferenta dintre importuri si exporturi), pe primele sase luni, cu 9,8 miliarde de euro, reiese din datele Eurostat, citate de Mediafax.
Romania ocupa locul cinci in UE, intr-un clasament intocmit in functie de nivelul deficitului comercial (n.r. - diferenta dintre importuri si exporturi), pe primele sase luni, cu 9,8 miliarde de euro, reiese din datele Eurostat, citate de Mediafax. Cifra ne plaseaza dupa Marea Britanie (deficit de 65,4 miliarde de euro), Spania (44,9 miliarde de euro), Franta (19,3 miliarde de euro) si Grecia (19 miliarde de euro). In intervalul analizat, valoarea exporturilor Romaniei a fost de 14,2 miliarde de euro, ceea ce inseamna o crestere cu 12% fata de perioada similara a anului trecut.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.