Aveti nevoie deun partener care sa inteleaga ca nu puteti fi tinuti in frau, ca nu se poate atenta la libertatea dumneavoastra.Veti fi naturali in relatiile cu ceilalti, desi multe dintre ele vor fi intamplatoare si superficiale. In efortul dumneavoastra de a evita responsabilitatile, pasati mai departe orice sarcina va este data, retezati din scurt orice contact nedorit. Sunteti insa capabili de studiu aprofundat si de munca sustinuta, daca un anumit lucru va capteaza atentia. Nu va veti simti impliniti in singuratate, deoarece va domina o fire patimasa, ardenta. Tineti foarte mult la copii si apreciati un camin stabil si o viata fericita alaturi de cei dragi cu conditi a sa fiti “regi” in propria casa. Va place sa fiti membri ai unor cluburi sau societati in care veti avea un rol activ. Va exista acea dorinta de a-i ajuta pe toti sa obtina dreptatea. Sunteti prieteni credinciosi, loiali, faceti orice, pentru oricine, dar nu tolerati posesivitatea. Nevoia de a fi asigurati ca sunteti iubiti va face vulnerabili in special la manipulari. Exista riscul sa sacrificati ceea ce sunteti si sa ajungeti ceea ce-si doreste partenerul de la dumneavoastra. Daca nu intemeiati o relatie bazata pe dragoste, nu va veti simti impliniti.

Berbec

Simtiti nevoia intimitatii in relatiile personale si vi se va cere sa pastrati secretele celorlalti. Va doriti un standard de viata mai bun si sunteti dispusi sa va ajutati partenerul, sa aveti o viata de cuplu sanatoasa. Inclinatiile vor fi astazi spre posesiune, in special spre sentimental de siguranta, pe care vi-l va da cineva de incredere. Viata sexuala va va oferi satisfactii deosebite, dar posesivitatea va trebui tinuta in frau. Vitalitatea va fluctua.

Taur

Energia emotionala poate fi scazuta astazi, dar cineva drag va insufleteste amintindu-va ca sunteti unici, ca sunteti iubiti si apreciati. Sunteti pusi in situatia de a accepta esecurile unei persoane de care depindeti din punct de vedere profesional, dar care trece printr-o etapa delicata a existentei sale. Sunteti foarte binevoitori, va implicati in problemele acesteia cu tot sufletul, ba chiar faceti mai mult decat ar fi de datoria dumneavoastra.

Gemeni

Va sfiiti sa va implicati in orice conflict, chiar daca este vorba de o cearta, nu va place sa instigati la confruntare. Stabiliti inca de la inceput cu partenerul ca nu este bine sa ii lasati pe ceilalti sa va conduca viata. Aveti nevoie de o persoana care sa va stimuleze mental, un numai fizic. Deveniti constienti de acest lucru, altfel va veti transforma in persoane nemultumite, care se plang mereu, ceea ce va poate afecta serios relatiile. Rezolvati problemele din timp, cat inca un sunt in faza critica.

Rac

Puteti avea probleme in relatia de cuplu datorita nevoii permanente de a fi admirati, laudati si maguliti, schiar in detrimentul celor pe care vreti sa-i faceti fericiti. Sunteti predispusi la o schimbare radicala a existentei, un fel de eliberare de trecut. O serie de intamplari va vor determina sa adoptati o optica cu total noua si sa actionati in consecinta. Tendinta puternica de independenta va va elibera de sub orice tutela.

Leu

Trebuie sa deveniti mai energici si sa capatati incredere in sine pentru a va construi viitorul intr-un mod pozitiv. Satisfactiile date de amorul propriu si de amor vor fi numeroase astazi.