Procurorii anticoruptie din cadrul Serviciului Teritorial Cluj au finalizat cercetarile in dosarul de coruptie „Remin Baia-Mare“ si au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a directorului comercial al companiei, Raz
Procurorii anticoruptie din cadrul Serviciului Teritorial Cluj au finalizat cercetarile in dosarul de coruptie „Remin Baia-Mare“ si au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a directorului comercial al companiei, Razvan Roman (foto). El va trebui sa dea socoteala in fata instanteilor maramuresene pentru luare de mita. Potrivit anchetatorilor, Roman a pretins, in perioada octombrie 2006 - august 2007, de la Sabin Tanta, administrator al unei firme din Targu Lapus, suma totala de 27.000 euro pentru a-i inlesni acestuia castigarea a doua licitatii care vizau decopertarea si valorificarea conductelor aflate in patrimoniul REMIN. Procurorii au aratat ca din suma ceruta, Roman a primit, efectiv, in patru transe, 12.500 euro.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.