Alina a plecat din Delta cu geanta plina de peste, primit “suvenir” de la primarita unei comune, unde cantareata a fost invitata sa sustina un spectacol duminica seara la „Zilele comunei Chilia Veche“. „Am mancat acolo
Alina a plecat din Delta cu geanta plina de peste, primit “suvenir” de la primarita unei comune, unde cantareata a fost invitata sa sustina un spectacol duminica seara la „Zilele comunei Chilia Veche“. „Am mancat acolo peste cat pentru tot anul: saramura de peste, ciorba de peste, chiftele de peste, totul era din peste. Extrem de draguta, primarita comunei a tinut cu tot dinandinsul sa nu plecam cu mana goala si ne-a oferit un suvenir mai putin obisnuit: mult peste“, spune amuzata Alina. „Experienta din Delta a fost foarte interesanta. Oamenii sunt oarecum rupti de lume si s-au bucurat foarte tare ca am ajuns si la ei. A trebuit sa trecem Dunarea cu bacul, apoi cu salupa. Am ajuns destul de greu, pentru ca drumul de acces in comuna este foarte prost, dar oamenii sunt foarte calzi si primitori“, a continuat ea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.