Autoritatile iesene, dar si conducerea Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, au anuntat ca in acest an, de Sf. Cuvioasa Parascheva, Ocrotitoarea Moldovei, Zilele Iasului vor fi organizate cu mult mai mult fast ca in editiile precedente. Capitala Moldov
Autoritatile iesene, dar si conducerea Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, au anuntat ca in acest an, de Sf. Cuvioasa Parascheva, Ocrotitoarea Moldovei, Zilele Iasului vor fi organizate cu mult mai mult fast ca in editiile precedente. Capitala Moldovei va fi invadata de sute de mii de pelerini din tara si strainatate si hramul Sfintei Parascheva din acest an este ultimul dinaintea alegerilor din 2008. Fixat la jumatatea lunii octombrie, hramul are loc in preajma campaniei pentru europarlamentare si deja municipalitatea a declarat ca isi propune intrarea in Cartea Recordurilor cu „sarmaua uriasa”, „cel mai mare colac” si „cel mai lung carnat”. Primarul Gheorghe Nichita este direct interesat ca aceasta sarbatoare sa iasa cat mai bine, mai ales ca in anul viitor va candida pentru un nou mandat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.