Antrenorul echipei din Banie, Ovidiu Stanga, a afirmat ieri ca elevii sai nu pot rata victoria in partida cu UTA, daca acestia vor respecta ceea ce s-a repetat la antrenamentele din ultimele doua saptamani. SIGUR. "Este o partida sp
    Antrenorul echipei din Banie, Ovidiu Stanga, a afirmat ieri ca elevii sai nu pot rata victoria in partida cu UTA, daca acestia vor respecta ceea ce s-a repetat la antrenamentele din ultimele doua saptamani. SIGUR. "Este o partida speciala pentru noi, tinand cont de rezultatele inregistrate in ultima perioada. Vor fi schimbari in echipa, am avut doua saptamani la dispozitie, baietii au incercat ce le-am cerut. Vom evolua ofensiv. Cred ca oboseala fizica si psihica ce a condus la rezultatele anterioare a fost depasita", a declarat tehnicianul. Acesta a mai spus ca are destule emotii, deoarece partida cu UTA reprezinta cu adevarat revenirea sa pe banca Universitatii: "Este si pentru mine un nou inceput, deoarece ma bazez pe munca mea din ultimele doua saptamani. Nu vreau sa jucam la intamplare. Pentru a castiga trebuie sa dominam mental adversarul".    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.