Un barbat trece prin fata a trei masini Mini, care par sa fie infipte in nisip ca o instalatie exterioara expozitiei organizate in cadrul Targului Auto International de la Frankfurt.  Salonul Auto se desfasoara pana la data de 23 septembri
Un barbat trece prin fata a trei masini Mini, care par sa fie infipte in nisip ca o instalatie exterioara expozitiei organizate in cadrul Targului Auto International de la Frankfurt.  Salonul Auto se desfasoara pana la data de 23 septembrie si reuneste principalii producatori mondiali de automobile si piese de schimb. Organizatorii se asteapta la participarea a peste 1.080 de expozanti.   Avertisment - Povestea unei morti absurde Intr-o duminica, o femeie a plecat, insotita de niste prieteni, intr-o excursie cu barca. A luat cu ea si niste cutii de suc. Urmatoarea zi, luni, a fost primita la unul din spitalele bucurestene, iar miercuri a murit. Autopsia a scos la iveala o leptospiroza (cu simptome de febra ridicata, fata palida si hemoragii) provocata de o bautura la cutie care a fost consumata fara pahar. Examinarea cutiilor a confirmat ca acestea au fost infectate cu urina de soarece, in consecinta cu leptospire. Capacele cutiilor de bauturi sau de conserve sunt mai contaminate decat capacele WC-urilor publice, arata un studiu realizat de INMETRO.   L-au ales - John Stewart, din nou la Oscaruri Comedianul John Stewart va fi amfitrionul premiilor Oscar. Ceremonia este programata pentru 24 februarie 2008 si se anunta una dintre cele mai controversate din istorie. John Stewart a mai gazduit ceremonia de decernare in 2006, cand a impresionat prin dezinvoltura si glume savuroase. Intr-o declaratie acordata Reuters, Stewart afirma glumind ca se asteapta la alte oportunitati similare in viitor: "Sunt incantat pentru ca am fost invitat sa gazduiesc pentru a doua oara Premiile Academiei, pentru ca, stiti cum se zice, a treia oara e o adevarata minune."
(Petre Fluerasu)   Sange si dragoste - A vrut sa-i injecteze "iubire"! Un barbat din Cambogia a fost arestat dupa ce a injectat o femeie cu sangele lui, intr-o incercare disperata de a o face sa il iubeasca. Tanarul (22 de ani) fusese coleg de clasa cu victima, o tanara de 21 de ani. In urma cu ceva timp, el a incercat sa se apropie de fata, dar fara vreun rezultat. Avansurile nu i-au fost acceptate asa ca, pana la urma, a recurs la alta metoda. Miercuri, in timp ce fata se intorcea de la scoala, baiatul i-a injectat sangele in zona soldului, crezand ca astfel o va impresiona. Tanarul este retinut de politie, iar acuzatiile urmeaza sa fie formulate in zilele urmatoare. (Petre Fluerasu)   Lista de onoare - Cel mai bine imbracate vedete In topul celor mai bine imbracate vedete (in 2007), revista People a plasat-o pe primul loc pe  Beyonce Knowles, devansandu-le, astfel, pe actritele Cameron Diaz, Katie Holmes si Penelope Cruz. La polul opus, titlul de cel mai prost imbracata vedeta a fost "castigat" de noua "Bond girl" Eva Green, in timp ce Britney Spears s-a ales cu titlul de "vedeta cu cel mai socant moment din moda", atunci cand a ales sa se tunda la zero. Jessica Biel, Drew Barrymore, Reese Whiterspoon, Gwen Stefani si Ali Larter au completat clasamentul celor 10 vedete al caror gust vestimentar a fost laudat de revista People.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.