De teama ascultarii telefoanelor, sefii minerilor din Oltenia au vrut sa cumpere instalatii tehnice pentru bruiaj.

Ideea i-a apartinut directorului Biroului de Informatica din Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO), Carmen Copac
De teama ascultarii telefoanelor, sefii minerilor din Oltenia au vrut sa cumpere instalatii tehnice pentru bruiaj.

Ideea i-a apartinut directorului Biroului de Informatica din Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO), Carmen Copaci, si ar fi costat cateva sute de mii de euro.

Documentatia pentru achizitionarea tehnicii a fost intocmita anul trecut si inclusa in lista de investitii din acest an. Ea a si fost aprobata de Consiliul de Administratie, insa nu a mai fost pusa in practica. Initiatoarea proiectului a motivat in raportul sau ca instalatia ar fi bruiat semnalul audio al tuturor retelelor de telefonie, astfel incat sa nu poata fi interceptate convorbirile telefonice ale celor de la SNLO.

Investitia nu s-a mai facut, pentru ca actualul director al companiei miniere, Eugen Davidoiu, nu si-a mai dat avizul favorabil pentru achizitionarea unor astfel de dispozitive. "Chiar daca am telefonul ascultat sau alte persoane din companie ar fi, sa zicem, ascultate, ce ar avea de ascuns? Dorinta de achizitie a unei astfel de tehnici inseamna ca cine si-a dorit-o are ce ascunde. Eu nu am nimic", a declarat actualul director al SNLO.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.