ReDRum este un proiect  infiintat "din dragoste" pentru "suflul" numit grunge. Alex Purje (vocal - trupa nOciv) planuia de ceva timp sa faca un astfel de proiect, iar cei care-i puteau fi aproape nu puteau fi nimeni altii decat cei de la
ReDRum este un proiect  infiintat "din dragoste" pentru "suflul" numit grunge. Alex Purje (vocal - trupa nOciv) planuia de ceva timp sa faca un astfel de proiect, iar cei care-i puteau fi aproape nu puteau fi nimeni altii decat cei de la Luna Amara. Asa ca pe 20 februarie 2007 Alex urca pe scena ca invitat alaturi de cei din Luna Amara si canta doua piese din Seattle, locul de nastere al trupelor ce urmau sa schimbe muzica rock a anilor a€™90. Momentul a fost foarte bine primit de cei veniti sa-i vada pe Luna Amara si la fel de bine s-a simtit si Alex vazand reactia lor, incat (spontan) a facut public un anunt care urma sa devina realitate: "Sper sa ne vedem cat de curand la «Seattle Nights», este un proiect pe care as vrea sa-l facem pentru voi, iubitori de muzica buna si «grunge», si pentru noi, ca ne e tare drag...". Nu trece nici o luna si la 17 martie 2007, in Club Utopia, la invitatia lui Morrison, ReDRum canta si ii incanta pe cei de fata, veniti pentru prima oara. Asadar, ceea ce visase Alex cu aproape o luna in urma s-a adeverit intr-o seara de luni in Utopia sub "egida"... "Lunea amara - Seattle Nights". La numai doua saptamani, evenimentul s-a repetat, urmat de o alta cantare la Cluj. Dupa o pauza de vara, mare, etc, etc baietii vin iar cu chef de grunge.  In aceasta seara, de la ora 21:30, Club Suburbia (Strada Selari nr. 19), ReDRum urca din nou pe scena pentru o portie zdravana de Seattle. Vom asculta piese cunoscute din repertoriul unor trupe ce nu au nevoie de nici o prezentare: Alice in Chains, Pearl Jam, Soundgarden, Temple of the Dog, Mad Season, Stone Temple Pilots si nu in ultimul rand Nirvana. ReRRum inseamna: Alex Purje (voce - nOciv), Andrei Balan (chitara, voce - fluid), Ja (bas - Timpuri Noi), Razvan Ristea (tobe - Luna Amara), Sorin Moraru (bas - Luna Amara) si Nick Fagadar (voce - Luna Amara).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.