Campionatul se reia azi cu meciul dintre Gloria Buzau si Unirea Urziceni, doua echipe care traverseaza stari de spirit diferite inaintea acestei partide. Unirea este una din revelatiile campionatului, fiind prima formatie care a invins in acest

Campionatul se reia azi cu meciul dintre Gloria Buzau si Unirea Urziceni, doua echipe care traverseaza stari de spirit diferite inaintea acestei partide. Unirea este una din revelatiile campionatului, fiind prima formatie care a invins in acest sezon Steaua, in timp ce Gloria ocupa penultimul loc in clasament, cu doar 3 puncte dupa sase meciuri. "O sa luptam cu toate fortele pentru a invinge Unirea Urziceni, una din echipele valoroase si puternice ale campionatului. Unirea n-o sa aiba o zi placuta la Buzau! Vestiarul e acum curat, au ramas doar cei care au inteles ca pentru prima divizie programul lor trebuie sa fie doar masa, antrenament, casa, odihna si tot asa!", a declarat antrenorul Gloriei, Stefan Stoica. Si tehnicianul echipei din Urziceni, Dan Petrescu, ramane rezervat: "Va fi un meci mai greu decat cel cu Steaua. Gloria are multi jucatori tineri din Ghencea, iar pauza aceasta de campionat le va prinde bine buzoienilor, pentru ca noi eram pe val". Partida de la Buzau va fi transmisa in direct de Telesport, cu incepere de la ora 17:00.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.