BULGARIA - LUXEMBURG 3-0 Conform previziunilor, reprezentativa Bulgariei s-a impus lejer la Sofia in fata celei mai slabe echipe a grupei G, Luxemburg, prin golurile marcate de atacantul lui Tottenham Hotspur, Dimitar Berbatov (a€™27
BULGARIA - LUXEMBURG 3-0 Conform previziunilor, reprezentativa Bulgariei s-a impus lejer la Sofia in fata celei mai slabe echipe a grupei G, Luxemburg, prin golurile marcate de atacantul lui Tottenham Hotspur, Dimitar Berbatov (a€™27, a€™28 - foto dreapta), si de jucatorul lui Atletico Madrid, Martin Petrov (a€™54 - penalty). Vecinii nostri de la sud de Dunare au controlat jocul cu autoritate, selectionata Marelui Ducat neavand nici macar un sut pe spatiul portii aparate de Petkov. Atmosfera in sanul echipei bulgare a ramas insa incordata, acuzele pe care Berbatov le-a adus unora dintre colegii sai dupa esecul suferit la Amsterdam, cu Olanda (0-2), scindandu-i pe jucatorii lui Dimitar Penev in mai multe tabere.   In cealalta partida a grupei, din care face parte si reprezentativa Romaniei, Slovenia a intrecut Belarusul, pe teren propriu, cu scorul de 1-0. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Lavrici, in minutul 3, din lovitura de la 11 metri. Cu 10, respectiv 7 puncte, slovenii si bielorusii nu mai au demult nici o sansa de calificare, singura lor miza fiind in momentul de fata ocuparea pozitiei a patra, pentru care se mai lupta reprezentativa Albaniei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.