Campioana Romaniei nu a primit acceptul de a evolua in primul tur al Cupei UEFA, cu Elfsborg, pe stadionul propriu, fiind obligata sa joace pe "National", din cauza faptului ca arena din Soseaua Stefan cel Mare nu a fost omologata la categoria a doua
Campioana Romaniei nu a primit acceptul de a evolua in primul tur al Cupei UEFA, cu Elfsborg, pe stadionul propriu, fiind obligata sa joace pe "National", din cauza faptului ca arena din Soseaua Stefan cel Mare nu a fost omologata la categoria a doua.
Conducerea lui Dinamo a trimis o scrisoare la UEFA prin care se solicita ca prima mansa din turul I al Cupei UEFA, impotriva echipei suedeze IF Elfsborg, sa se dispute pe stadionul din "Groapa", aflat in proces de modernizare, dar raspunsul a fost negativ. Surse din cadrul FRF au declarat pentru Mediafax ca motivul refuzului din partea UEFA a fost cauzat de faptul ca Stadionul "Dinamo" nu este omologat la categoria a II-a, conform normelor impuse de forul european. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.