"Sunt aceeasi razvratita incurabilaa€¦" La concursul Eurovision din '93 reprezinta Romania, iar in 2003 primeste, in cadrul Festivalului de la Mamaia, Diploma de Excelenta pentru intreaga activitate. Timbrul vocii sale
"Sunt aceeasi razvratita incurabilaa€¦" La concursul Eurovision din '93 reprezinta Romania, iar in 2003 primeste, in cadrul Festivalului de la Mamaia, Diploma de Excelenta pentru intreaga activitate. Timbrul vocii sale ramane prezent in sufletele romanilor si nu numai. Artista Dida Dragan isi sarbatoreste astazi ziua de nastere.   "Muncesc si iar muncesc. Nu am timp sa am timpa€¦ Mai bine zis nu vreau sa am timp. Fiecare piesa pe care am cantat-o reprezinta ceva pentru mine, astfel incat imi este greu sa aleg una care sa ma reprezinte. Liviu Tudan mi-a scris cele mai frumoase piese. Stiu ca atunci cand sunt foarte vesela merg la scoala de canto ca orice elev. Cand sunt foarte trista, de asemenea merg la canto. Gabi Tutescu are in mine un elev care nu stiu daca va avea timp sa o paraseasca vreodata. Ma consider o persoana norocoasa pentru ca Dumnezeu mi-a dat o picatura din vasul Sau de har. Am plans cand l-am auzit pe regretatul Luciano Pavarotti spunand: «Dumnezeu mi-a binecuvantat corzile». Eu ii multumesc lui Dumnezeu pentru picatura de har pe care mi-a dat-o.   Fiecare lucru pe care l-am facut s-a numit groapa cu uleia€¦ in care ma arunc fara rezerva, si asta numiti-o iubire pentru tot ce fac, tot ce-am facut si pentru cat mi-a mai ramas de facut. Sa nu credeti ca am sa ma opresc vreodata! Poate numai atunci cand am sa plec. Hai sa nu vorbim despre ani. Nu anii au facut ceva din mine, ci eu am facut ceva din ei. Poate ca am putin mai mult tact, dar mult nu m-am schimbat. Sunt aceeasi razvratita incurabila. Pentru mine primeaza intotdeauna adevarul si pentru asta platesc. Deviza mea atat in viata, cat si in muzica este sa nu uit ce dar am primit de la Dumnezeu nici o secunda. Ma tin de chestia asta. Oricine altcineva in locul meu, la cate am patit, ar fi luat-o razna. Cred ca sunt o femeie puternica. Tot timpul am incercat sa fiu puternica, sa nu dezamagesc. Cele mai mari bucurii ale vietii mele sunt baiatul meu si corzile mele. In resta€¦ Imi place sa vorbeasca altii despre mine. Cred ca cea mai mare implinire pentru o femeie este sa aiba un copil. Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare clipa pentru sansa asta. Cel mai mare regret este fapul ca nu am cantat opera. Daca as avea posibilitatea sa schimb ceva in viata mea, as schimba tot in afara de copil si de premiile pe care le-am obtinut. As fi vrut si ar fi trebuit sa fac opera.   Ziua de nastere mi-o voi petrece ca un alergator de curse singuratic. Imi place sa fiu numai a mea. Nu pentru a-mi face bilantul, ci pur si simplua€¦ De la noul an de viata imi doresc sanatate si sa fac ce mi-am dorit intotdeauna si nu am avut sansaa€¦ Un recital la Brasov. In strainatate am foarte multe recitaluri, dar aici cant mai rar. Este foarte important pentru mine."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.