Selectionata de tineret a Romaniei a invins formatia Bosniei-Hertegovina cu scorul de 3-0 (2-0), marti, la Rm. Valcea, in preliminariile Campionatului European de fotbal pentru jucatori sub 21 de ani. Echipa pregatita de Emil Sandoi a invins lejer, d
Selectionata de tineret a Romaniei a invins formatia Bosniei-Hertegovina cu scorul de 3-0 (2-0), marti, la Rm. Valcea, in preliminariile Campionatului European de fotbal pentru jucatori sub 21 de ani. Echipa pregatita de Emil Sandoi a invins lejer, dechizand scorul inca din minutul 5, in urma unui gol inscris de timisoreanul Torje. "Tricolorii mici" isi majoreaza avantajul prin acelasi Torje, care marcheaza cu zece minute inainte de finalul primei parti. Daca in prima repriza portarul bistritean Tataruseanu a avut trei interventii la care a trebuit sa se intrebuinteze. In repriza a doua, romanii izbutesc prin jucatorul lui FC Nantes, Claudiu Keseru, sa inscrie pentru a treia si ultima oara. In consecinta, soarta calificarii pentru Euro se va decide luna viitoare, pe 16 octombrie, cand Romania va intalni pe propriul teren reprezentativa similara a Frantei. (C.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.