Presedintele Comisiei Tehnice din cadrul FRF, Mircea Radulescu, a declarat ieri ca a sesizat Comisia de Disciplina a FRF in legatura cu conflictul verbal iscat intre antrenorii Gabi Balint si Cosmin Olaroiu. "Ultimele evenimente din curtea Stelei ne-
Presedintele Comisiei Tehnice din cadrul FRF, Mircea Radulescu, a declarat ieri ca a sesizat Comisia de Disciplina a FRF in legatura cu conflictul verbal iscat intre antrenorii Gabi Balint si Cosmin Olaroiu. "Ultimele evenimente din curtea Stelei ne-au determinat pe noi, cei din Comisia Tehnica, sa luam atitudine. Am sesizat Comisia de Disciplina si asteptam judecarea acestui caz. S-a ajuns la un limbaj suburban, care nu face cinste unor antrenori", a spus Radulescu, care se afla la Tirana, pentru a urmari meciul Albania - Olanda. Fostul antrenor stelist Cosmin Olaroiu, acum la Al Hilal, in Arabia Saudita, l-a atacat pe Hagi, cerandu-i sa taca si sa nu mai insinueze ca el s-ar fi aflat in spatele nemultumirii jucatorilor stelisti. De asemenea, Olaroiu l-a atacat si pe Gabi Balint, care il acuzase ca se autopropune la Steaua, numindu-l "complexat" si lasand sa se inteleaga ca ar fi homosexual. De asmenea, Olaroiu l-a facut "tigan" pe Lita Dumitru. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.