Cotidianul "Corriere dello Sport" a anuntat ieri ca atacantul roman al echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a fost ofertat de patru cluburi, dar jucatorul a refuzat ideea unei despartiri de gruparea italiana. Sursa citata noteaza ca cele patru cluburi
Cotidianul "Corriere dello Sport" a anuntat ieri ca atacantul roman al echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a fost ofertat de patru cluburi, dar jucatorul a refuzat ideea unei despartiri de gruparea italiana. Sursa citata noteaza ca cele patru cluburi sunt FC Barcelona, Manchester United, Olympique Lyon si Dinamo Moscova, iar presedintele catalanilor, Joan Laporta, ar fi facut o oferta de 18 milioane de euro. "Internationalul roman, care in tara sa este la fel de adulat ca si Gheorghe Hagi, a refuzat toate ofertele si a spus ca isi doreste sa ramana la Fiorentina", scrie sursa citata. Mutu s-a transferat la Fiorentina la inceputul sezonului 2006-2007, de la Juventus Torino, semnand un contract pe patru ani. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.