Liberalul Ovidiu Silaghi, ministrul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale, s-a prezentat, ieri, la Parchetul instantei supreme, pentru a fi audiat intr-un dosar in care este reclamat ca in perioada in care era sef
Liberalul Ovidiu Silaghi, ministrul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale, s-a prezentat, ieri, la Parchetul instantei supreme, pentru a fi audiat intr-un dosar in care este reclamat ca in perioada in care era seful Camerei de Comert Satu Mare nu a pus in executare o hotarare judecatoreasca. Biroul de presa al Ministerului Public a confirmat faptul ca procurorii au in lucru un dosar referitor la ministrul Ovidiu Silaghi, in care acesta este reclamat, din 2005, de catre Ovidiu Emilian Mica.
Cazul in care este cercetat liberalul a fost prezentat de curand pe larg de ZIUA. Pe vremea in care era seful Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Satu Mare, Ovidiu Silaghi a refuzat sa puna in aplicare o decizie irevocabila a Curtii de Apel Oradea. Prin hotararea respectiva, actualul ministru trebuia sa il reangajeze pe Ovidiu Mica, consilier in cadrul Departamentului de presa, imagine si administratie al CCIA Satu Mare, pe care il concediase in mod ilegal. Totusi, Silaghi a sfidat Justitia, ignorand sentinta judecatoreasca prin care era obligat sa il reangajeze pe Ovidiu Mica. (M.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.