Nationala antrenata de Emil Sandoi s-a impus cu 3-0 in fata Bosniei si Hertegovinei, mentinindu-se pe primul loc in grupa de calificare la Campionatul European.

Viitorul suna bine pentru nationala Romaniei. Dupa un egal contra Frant
Nationala antrenata de Emil Sandoi s-a impus cu 3-0 in fata Bosniei si Hertegovinei, mentinindu-se pe primul loc in grupa de calificare la Campionatul European.

Viitorul suna bine pentru nationala Romaniei. Dupa un egal contra Frantei si o victorie in fata Maltei, ambele in deplasare, nationala de tineret s-a impus cu 3-0 in fata Bosniei si Hertegovinei, mentinindu-se pe prima pozitie a grupei a 10-a de calificare la Campionatului European de anul viitor. Vedeta partidei de la Rimnicu Vilcea a fost tinarul atacant al Politehnicii Timisoara, Gabriel Torje. Virful promovat de Gheorghe Hagi la prima echipa a banatenilor a marcat primele doua goluri ale echipei antrenate de Emil Sandoi. "Tricolorii" au deschis scorul rapid, in chiar minutul cinci, torje marcind printr-un sut-centrare cu efect. Atacantul timirsorean a recidivat in minutul 35, cind a inscris printr-un sut de la aproximativ 20 de metri, scapat in poarta de portarul Bosniei. Singurul stranier din lot, Claudiu Keseru, a inchis tabela cu 13 minute inainte de final, printr-un gol marcat cu capul. Urmatorul meci al "tricolorilor" lui Sandoi este programat pe 16 octombrie, cind nationala de tineret ii va acorda revansa Frantei, la Iasi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.