Dan Grigore revine, in calitate de solist, pe scena Festivalului International "George Enescu", vineri, intr-un concert care va marca cei 50 de ani de activitate artistica a muzicianului anunta biroul de presa al festivalului. Pe Scena Mare a Salii P
Dan Grigore revine, in calitate de solist, pe scena Festivalului International "George Enescu", vineri, intr-un concert care va marca cei 50 de ani de activitate artistica a muzicianului anunta biroul de presa al festivalului. Pe Scena Mare a Salii Palatului va sustine un recital alaturi de Filarmonica din Dresda si de Corul National al Spaniei, sub bagheta lui Raphael Frohbeck De Burgos.
Azi in festival
De la orele 17.00, la Ateneu, va concerta Dinu Lipatti Trio Berlin (Florin Paul - vioara, Boris Matchin - violoncel, Cristian Niculescu - pian), in program figurand piese de Doina Rotaru, Toru Takemitsu si Dmitri Sostakovici. O ora mai tarziu, la Opera din Bucuresti, este programata "Traviata" lui Verdi, cu Corul, orchestra si baletul ONB, dirijor: Adrian Morar. La 19.30, la Sala Mare a Palatului, Filarmonica si Corul "George Enescu" vor prezenta un program cu lucrari de Capoianu, Chopin si Franck; dirijor: Michel Plasson, solist: Nelson Freire (pian) si Iosif Ion Prunner, maestru de cor. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.