Fostul antrenor al Stelei, deranjat de ironiile fostului international, i-a replicat: „Pe mine nu m-a prins nevasta cu un barbat in pat". Balint ignora atacul.Gabi Balint a fost atacat sub centura de fostul
antrenor al Stelei, Cosmin Olaroiu Aflat la mii de kilometri distanta de Romania si la adapostul unor rezultate excelente, actualul tehnician al lui Al-Hilal, Cosmin Olaroiu, nu se tine departe de scandalurile din Liga I. Intr-un interviu acordat site-ului saptaminalului „Fanatik", antrenorul a colectat toate acuzele care i-au adus insinuarile la adresa sa si le-a raspuns pe masura. Replicile sint de o duritate extrema pentru fotbalul romanesc, mai grave decit dorinta lui Marian Iancu de a scoate limba si inima unor oficiali ai Federatiei Romane de Fotbal. Una dintre tintele lui Olaroiu este fostul secund al lui Gica Hagi, Gabi Balint, care a indus ideea ca antrenorul arabilor s-ar afla in spatele scandalului de la Steaua, in dorinta de a reveni in Ghencea, declarind ironic ca „probabil cuiva i-a facut camila pana si de aceea se autopropune la Steaua". „Gabi Balint e un complexat! Sa nu mai vorbeasca el despre mine si sa bage strimbe ca ma sui in primul avion si-l trimit pe la parade sau alte manifestatii care-i plac lui. Eu nu pot fi complexat pentru ca nu m-a prins nevasta cu vreun barbat in pat. Pe cine a antrenat Balint asta ca sa vorbeasca el despre antrenorat si sa dea lectii? El sa vorbeasca cu cei de nivelul lui Mitica Bolborea, nu cu mine, care am niste performante. Eu nu l-am atins nici cu o floare, dar m-am saturat sa fiu luat de prost", a spus Olaroiu pentru fanatik.ro. „Numai sa nu ma intrebati despre Olaroiu. Nu ma intereseaza pe mine Olaroiu. Nu vreau sa comentez pentru ca nu ma cobor la nivelul lui si la prostiile lui", ne-a declarat Gabi Balint, in replica la atacul lui Olaroiu.

Antrenorul lui Al-Hilal a dezmintit orice intentie de a reveni in Ghencea, aducind drept argument parcursul excelent al echipei, cu patru victorii din patru posibile, dar si banii primiti de la arabi. „Sa fie clar! Nu vreau sa ma intorc la Steaua! Iubesc Steaua, dar acum am un alt contract. Asta cu jucatorii, ca s-au dus la Palat la initiativa mea, este cea mai mare ordinarie posibila! Numai niste minti bolnave, niste tirituri puteau sa inventeze asta", sustine Olaroiu, care nu-l exclude nici pe Hagi din raza acuzatiilor: „Hagi sa mai taca din gura si sa nu mai insinueze el tot felul de chestii ca nu stiu cum a fost invatat Gigi sa se poarte cu antrenorii in ultimii doi ani. Eu vreau respect, dar, daca nu sint respectat, nu o sa respect nici eu, chiar daca-l cheama Gica Hagi! Pina una-alta, asa prost cum a fost locul doi, a dus Steaua in Liga Campionilor. Steaua, daca nu ma insel, e acum pe 7-8, nu?".

Olaroiu a tinut sa se delimiteze si de scandalul biletelelor cu formatia de start, pe care sustine ca nu le-a primit de la patron. Gigi Becali a spus ca atacul lui Olaroiu pleaca de la faptul ca Hagi cistiga dublu fata de cit avea el la Steaua.