Portugalia a avut intotdeauna jucatori de exceptie, dar mai rar o echipa care sa se impuna in competitiile importante. La sfirsitul saptaminii trecute, lusitanii nu au reusit sa invinga pe propriul teren Polonia, unda dintre cele mai mo

Portugalia a avut intotdeauna jucatori de exceptie, dar mai rar o echipa care sa se impuna in competitiile importante. La sfirsitul saptaminii trecute, lusitanii nu au reusit sa invinga pe propriul teren Polonia, unda dintre cele mai modeste echipe prezente la Mondialele gazduite anul trecut de Germania. Chiar si asa, Cristiano Ronaldo a stralucit, gratie lui Portugalia obtinind o remiza care o mentine in cursa pentru turneul final al Euro 2008. Desi vorbeste aceeasi limba ca Ronaldinho si Ronaldo, numele vedetei portugheze de la Manchester United nu are nici o legatura cu Brazilia, tatal sau punindu-i acest nume dupa Ronald Reagan, pe care l-a simpatizat ca actor si nu ca presedinte al SUA. S-a nascut la Funchal, a fost fan Benfica, dar a ajuns la rivala Sporting, echipa care i-a oferit si mamei sale o slujba. Aici ii revine lui Ladislau Boloni meritul de a-l fi promovat la echipa de seniori, de unde a inceput adevarata ascensiune, in prezent detronindu-l pe Rooney in inimile fanilor de ambe sexe din Teatrul Viselor.

Cristiano Ronaldo adormind polonezi

Faze de generic


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.