Compania a oferit recent un credit de 100 de dolari celor care au cumparat aparatul in primele doua luni.

Apple a anuntat ieri ca a vindut un milion de aparate iPhone, dupa ce a redus saptamina trecuta pretul dispozitivului de la 599 l
Compania a oferit recent un credit de 100 de dolari celor care au cumparat aparatul in primele doua luni.

Apple a anuntat ieri ca a vindut un milion de aparate iPhone, dupa ce a redus saptamina trecuta pretul dispozitivului de la 599 la 399 de dolari, transmite Reuters. iPhone combina functiile telefonului mobil cu cele ale playerului muzical si ale motoarelor de cautare pe Internet si a fost lansat in urma cu 74 de zile. Reprezentantii companiei au declarat ca vor vinde, pina la sfirsitul anului 2008, zece milioane de unitati, echivalentul unei cote de 1% pe piata mondiala de profil. 270.000 de dispozitive iPhone au fost vindute in primele doua zile de la lansare, iar Apple a previzionat ca, pina la sfirsitul lunii septembrie, va vinde un milion de unitati. Compania AT&T a incheiat un acord de exclusivitate pe o perioada de doi ani pentru furnizarea de servicii de telefonie si date pe telefoanele iPhone in SUA.

Apple a oferit recent cumparatorilor de iPhone un credit de 100 de dolari, insa oferta este valabila doar pentru cei care au cumparat telefonul in primele doua luni de la lansare. Gestul a imbunat o parte dintre cei care devenisera frustrati de conditiile dure puse de companie clientilor sai. A fost, de asemenea, si o decizie de afaceri inteligenta, care nu va costa Apple nici pe departe atit de mult pe cit se asteapta clientii sai, spun analistii. Steve Jobs a anuntat joi creditul acordat clientilor ca raspuns la plingerile consumatorilor legate de ieftinirea iPhone-ului cu 200 de dolari cu o zi inainte.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.