Site-ul www.precious.ro scoate la vanzare obiecte ale vedetelor. Care mai de care mai ieftine. Ne referim, evident, la produse.       Cu cateva exceptii - Daniela Nane, Dana Savuica, Gina Pistol, Catalin Botezatu -
  Site-ul www.precious.ro scoate la vanzare obiecte ale vedetelor. Care mai de care mai ieftine. Ne referim, evident, la produse.       Cu cateva exceptii - Daniela Nane, Dana Savuica, Gina Pistol, Catalin Botezatu - , vedetele ne-au impresionat cu zgarcenia de care dau dovada. Daca Mercedesul Oanei Zavoranu este cu adevarat pretios, doar pentru ca "a stat Zavoranca la volan", sau perna Versace a lui Bote, nu acelasi lucru s-ar putea spune despre alte obiecte care nu folosesc nimanui. Imaginati-va: VIP-urile "pretioase" nu s-au indurat sa "doneze" decat fotografii ale lor, si acelea din copilarie!     HAINE PURTATE. Oana Roman si Nicola, de exemplu, au scos din sertare cea mai draga fotografie din copilarie. Oare cine si-ar dori sa-si puna pe birou poza Oanei Roman de cand era mica?! Poate doar familia ei, dar pentru asta n-ar mai trebui ca Oana sa se inscrie pe site. Ar putea s-o daruiasca, pur si simplu, daca ii e atat de draga! Cristina Spatar isi da si hainele de pe ea! Regina Ra€™N&B ofera rochiile pe care nu le mai poarta. Si cere pe ele o palarie... de bani, evident. A ramas de poveste Issa, fosta Elegance, care, dupa ce a "donat" o suma de bani pentru sinistrati la emisiunea lui Maruta, i-a cerut realizatorului tv banii inapoi. Asa ca, daca doriti ceva de la ea, asigurati-va ca nu se razgandeste.       SECOND HAND. Giulia ex-Candy vrea 200 RON pe un maimutoi de plus. Mare "obiect" mare! Giulia mai da o sticluta cu oja! Iar Anamaria Ferent ofera un ruj folosit! Cica pe certificatul de autenticitate exista urma buzelor vedetei, date cu acest ruj! Se incumeta cineva sa-l cumpere? Si sa-l mai si foloseasca?! Va sfatuim totusi sa va cumparati produse cosmetice de la firmele de specialitate. E mai frumos si, cu siguranta, mai sanatos. Mai gasim pe site primul ceas al lui Alex de la Mandinga. Daca era un Rolex, am mai fi zis... Adrian Enache scoate la vanzare un CD si o caseta, de-ale lui bineinteles. Se pare ca nu mai exista prin magazine albume ale sex-simbolului anilor a€™80. Probabil le-au cumparat admiratoarele pe toate...     Atat Andreea Balan, cat si Andreea Antonescu scot la vanzare haine de pe vremea Andre! Sincer, nu credem ca le-ar purta cineva. Mai ales ca moda Andre a trecut de mult! Kamara expune un telefon. Pentru astfel de produse a existat nu de mult o oferta de la o firma care aduna celulare vechi. Mai bine ar incerca acolo.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.