Nu mai este un secret pentru nimeni ca politicul si finantele traiesc aceleasi emotii, bucurii sau infrangeri ca siamezii. In ciuda declaratiilor voit accentuate, cum ca nu-l intereseaza jocul politic, Patriciu nu poate convinge pe nimeni ca nu urma
Nu mai este un secret pentru nimeni ca politicul si finantele traiesc aceleasi emotii, bucurii sau infrangeri ca siamezii. In ciuda declaratiilor voit accentuate, cum ca nu-l intereseaza jocul politic, Patriciu nu poate convinge pe nimeni ca nu urmareste accesarea urmatorului nivel in counter strike-ul jucat cu Basescu. Eu, daca as fi in locul miliardarului liberal, as ataca in primul rand vehiculele de imagine ale rivalului si as incepe negocieri serioase cu patronii media. Primul pe care l-as seduce ar fi un mogul, de preferat unul cu televiziune, pentru ca o imagine face cat zece mii de cuvinte.

Si cum la acest palier lucrurile devin ceva mai subtile, as lucra la doua capete, ca sa nu starnesc suspiciuni. In primul rand, mi-as declina optiunile achizitionarii la vedere a unui trust de presa, probabil cel al fratilor Micula (total ineficient ca miza politica, tinand cont de audienta foarte mica), dar as conduce din umbra cateva instrumente media cu priza la public. Urmatorul pas ar fi negocierea cu patronul unui ziar de mare tiraj, care si pana acum s-a compor tat ca un oficios al Cotrocenilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.