Numai maine nu-i poimaine, cand vom avea sansa sa vedem la Bucuresti cea mai tare trupa punk din lume.     Marti Amfiteatrul Eminescu va fi gazda unui concert extraordinar, in care grupul american NOFX este cap de afis, deschiderea fiind
Numai maine nu-i poimaine, cand vom avea sansa sa vedem la Bucuresti cea mai tare trupa punk din lume.     Marti Amfiteatrul Eminescu va fi gazda unui concert extraordinar, in care grupul american NOFX este cap de afis, deschiderea fiind asigurata de patru trupe bucurestene. Este vorba despre Omul cu Sobolani, CTC, Pistol cu capse si E.M.I.L., in ordinea intrarii in scena. Portile Amfiteatrului se deschid la ora 17:00, primul recital incepe la 18:00, iar americanii vor canta pana la ora 22:50, astfel incat lumea sa prinda metroul pentru acasa.     MESAJE. Si pentru a demonstra ca punkul, in afara de multa energie, mai are si alte mesaje de transmis, de la ora 17:00 pana la 21:00 vor avea loc diferite manifestari. Se vor imparti brosuri si se va discuta despre ocrotirea mediului inconjurator, drepturile animalelor, se vor explica avantajele dietei vegetariene etc. De asemenea, va exista stand de marchandise, cu tricouri si CD-uri punk rock, DIY bineinteles. In plus, vor fi demonstratii de skateboard si mountain bike pentru ca NOFX sunt, in SUA, un portdrapel pentru cei care practica aceste sporturi extreme. Ultimele bilete la marele concert de la 11 septembrie mai sunt (inca) disponibile in reteaua Diverta, la Base si in Club Fire.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.