Fosta componenta a trupei Elegance, Issa, este candidata pe care o propunem astazi la titlul de “Sex Bomb Gardianul”. A devenit cunoscuta odata ce a intrat in formatia lansata pe piata de Costi Ionita. De altfel, colaborarea dintre Issa
Fosta componenta a trupei Elegance, Issa, este candidata pe care o propunem astazi la titlul de “Sex Bomb Gardianul”. A devenit cunoscuta odata ce a intrat in formatia lansata pe piata de Costi Ionita. De altfel, colaborarea dintre Issa si Costi nu s-a rezumat doar la proiecte muzicale, cei doi formand un cuplu timp de trei ani. S-au despartit cu tam-tam, iar manelistul nu a ezitat sa o critice pe cantareata in nenumarate randuri. Issa a renuntat la Elegance si, cu ajutorul impresarului Radu Groza, a infiintat formatia Hypnose. Totodata, si-a gasit si un nou iubit, Dani, care a si cerut-o in casatorie si caruia ii va darui o fetita peste cateva luni. Issa va fi directorul ziarului nostru pentru o zi, daca va obtine cea mai mare nota pe site-ul www.gardianul.ro.






Imaginea Issei a fost mult timp asociata cu numele trupei Elegance, dar si cu cel al manelistului Costi Ionita, care a fost iubitul cantaretei. Tot el a fost si responsabil de cariera muzicala a Issei, pe care a lansa-t-o in show-biz, alaturi de Cristina, sub numele Elegance. Costi era compozitorul si producatorul muzical al trupei, care era ascultata, la vremea aceea, in discotecile de manele din toata tara. Dupa trei ani petrecuti impreuna, Issa si Costi au anuntat ca se despart, dar au continuat colaborarea pe plan profesional. Elegance au mai inregistrat cateva piese in studioul lui Ionita, dar trupa s-a destramat dupa o serie de discutii aprinse. Cristina, cealalta membra Elegance, a preferat sa ramana sub aripa protectoare a lui Costi, fapt considerat de Issa o tradare. Se pare ca acesta a fost un pas gresit al Cristinei, care s-a pierdut in anonimat. Issa a devenit “clienta” impresarului Radu Groza, care a mai gasit o fata, pe Ella, si a pus bazele trupei Hypnose.

Mult timp dupa despartirea de Costi, Issa a avut parte de tot felul de neplaceri provocate de fostul iubit. Acesta a declarat presei ca Issa “este un antitalent” in muzica si ca stie multe amanunte picante despre viata blondei, pe care prefera sa nu le faca publice. Conflictul dintre ei s-a stins dupa cateva luni. Din fericire, Issa si-a gasit un barbat care sa o faca fericita cu adevarat, in timp ce Costi a ramas un instabil si a tinut-o din scandal in scandal.

Costi a incurajat-o sa pozeze goala


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.