Selectionerul Victor Piturca este obligat sa-l introduca pe debutant, dupa ce Marica a facut febra si nu a participat la antrenamentul oficial.







Cu doar o zi inaintea meciului pe care nationala

Selectionerul Victor Piturca este obligat sa-l introduca pe debutant, dupa ce Marica a facut febra si nu a participat la antrenamentul oficial.

Cu doar o zi inaintea meciului pe care nationala Romaniei il va disputa la Minsk, contra Belarusului, selectionerul Victor Piturca a fost nevoit sa opereze schimbari in compartimentul ofensiv. Atacantul lui VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a devenit indisponibil pentru meciul de simbata, dupa ce joi seara a fost la un pas sa ajunga la spital din cauza febrei. "Marica este foarte racit, aseara (n.r. - joi) a avut febra, 40 de grade, si mai mult ca sigur nu va putea evolua in meciul de simbata", a confirmat Victor Piturca, la finalul antrenamentului oficial de pe stadionul lui Dinamo Minsk. Cel mai probabil, locul lui Marica in atacul Romaniei va fi luat de Sergiu Radu, colegul fostului dinamovist din campionatul Germaniei. Astfel, "Schija" va fi titular la chiar meciul de debut sub tricolor.

Dupa ce antrenorul Belarusului, Bernd Stange, a comparat nationala Romaniei cu cea a Italiei sau a Angliei, fostul portar al Stelei, Vasili Hamutovski, crede ca selectionata Belarusului trebuie sa scoata maximum din acest meci, cu minimum de posibilitati. "Romania este un adversar complex, puternic din punct de vedere tactic. Nu pot sa nu-i remarc pe Lobont, care a jucat si la Ajax, pe fundasul Chivu, care joaca la Inter Milano, si, bineinteles, pe Mutu. Echipa Romaniei este condusa de un foarte bun specialist, Victor Piturca, l-am avut si eu antrenor la Steaua. Sanse exista intotdeauna. In astfel de meciuri trebuie sa stii sa scoti maximum din minimum de posibilitati", a declarat Hamutovski inaintea meciului care se va disputa simbata, de la ora 19.00, in direct pe TVR 1.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.