Prefectura Capitalei va oferi tot sprijinul autoritatilor locale ale sectorului 2 pentru eradicarea comertului ilicit din angrourile Niro, Europa si altele de la periferia sectorului 2, a declarat, ieri, pentru Mediafax, prefectul Capitalei, Catalin
Prefectura Capitalei va oferi tot sprijinul autoritatilor locale ale sectorului 2 pentru eradicarea comertului ilicit din angrourile Niro, Europa si altele de la periferia sectorului 2, a declarat, ieri, pentru Mediafax, prefectul Capitalei, Catalin Deaconescu. “Vom mobiliza toate institutiile deconcentrate pentru a impune legalitatea in activitatea comerciala de la periferia sectorului 2. Primaria sectorului 2 va avea tot sprijinul Politiei, Jandarmeriei, Pompierilor, Garzii Financiare, a Vamii, OPC si ANAF pentru a restabili legalitatea in activitatea comerciala din angrourile Niro, Europa si alte complexuri comerciale ilegale de la periferia sectorului 2”, a afirmat Deaconescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.