Achizitii Kandia a preluat Kraft Foods Consiliul Concurentei a autorizat preluarea diviziei de produse zaharoase a Kraft Foods de catre Kandia-Excelent, dupa ce Kandia s-a angajat sa renunte la clauzele de exclusivitate de marca in relatia

Achizitii

Kandia a preluat Kraft Foods

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea diviziei de produse zaharoase a Kraft Foods de catre Kandia-Excelent, dupa ce Kandia s-a angajat sa renunte la clauzele de exclusivitate de marca in relatia cu distribuitorii pana la sfarsitul lunii mai a acestui an. In urma operatiunii de concentrare economica, Kandia-Excelent dobandeste o cota de piata de 40-50%, in functie de volumul vanzarilor, si respectiv 35-40%, in functie de valoare, avand o pozitie importanta pe piata produselor zaharoase din Romania. (Mediafax)

Telecomunicatii

Romtelecom cumpara retele de cartier

Operatorul de telefonie fixa Romtelecom analizeaza posibilitatea achizitionarii unor firme care ofera servicii de conectare la internet in diferite cartiere, a declarat, ierii, directorul coordonator de servicii de infrastructura al companiei, Victor Voicu. "Exista preocupare pentru a achizitiona retelele de cartier.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.