Copiii si rudele politicienilor s-au angajat intr-o telenovela cu nabadai prin cafenele de pe Dorobanti.Elena Basescu traieste o iubire imposibila E atit de amuzanta toata situatia ca ar putea foarte bine sa stea si la „hot": e vorba despre cuplul Elena Basescu – Andrei Hrebenciuc. Ii dam totusi bila neagra povestii pentru toata marea asemanare cu o telenovela mexicana facuta in mare-mare graba. Sa recapitulam: dragoste mare intre fiica presedintelui si fiul influentului si controversatului pesedist. Pina aici, nimic in neregula: oamenii se iubesc indiferent de situatie, am invatat din „Sclava Isaura". Aflam insa ca tatii (mai ales acela de la Cotroceni) nu sint de acord cu relatia. Zvonurile prin tabloide vin in avalansa. „Cancan" informeaza cu umor, printre posibile inselatorii si certuri „conjugale", ca Elena iese pe furis la mall cu prietenul nedorit de presedinte. Filmul vazut: „Va declar sot si sotie". Fara comentarii.

E total „unhot" grupul de copii de politicieni care se „rasfata" prin zona Dorobanti. Am putea totusi cere ceva mai multa imaginatie. Exact cind ni se parea ca aventurile copiilor puternicilor politicieni de tot felul au inceput sa se normalizeze si tatii lor sa se obisnuiasca cu ideea, mai apare una „tare": nepoata lui Nastase intervine in relatia transpolitica Elena – Andrei. Nepoata lui Nastase! Oamenii astia chiar nu stiu sa infiripe un triunghi conjugal apolitic? Scrie „Star", cu finetea specifica, despre nepoata Anda: „Apropiatii o catalogheaza pe Anda ca fiind o fetita de bani gata, foarte rasfatata si invatata cu ideea ca totul i se cuvine". Adrian Nastase e mindru de ea, probabil. Revista da in vileag lupta Elena – Anda. Cele doua s-ar fi certat pe cind erau modele la aceeasi agentie. Iar acum se urasc groaznic si se „sapa" cu spor in acelasi cerc de prieteni. Andrei Hrebenciuc a gresit grav vazindu-se cu nepoata lui Nastase. Elena a turbat, bineinteles. Urmarea fireasca: loviturile s-au rasfrint inclusiv in tabloide, usor de manevrat cind vrei sa „ingropi" pe cineva.

La toata aceasta telenovela te uiti ca la OTV. Ori alegi sa privesti si sa rizi pina iti amortesc falcile, ori stai, te minunezi vreo doua minute si schimbi repede. Ce rost mai au vedetele muzicante sau actorii si actritele (o forma demodata de entertainment) cind din casele politicienilor ies viitoarele vedete ale mondenului romanesc?