Politia portugheza considera ca mama fetitei Madeleine McCann, disparuta in Portugalia la inceputul lunii mai, este implicata in moartea acesteia, a anuntat purtatoarea de cuvint a familiei. Kate McCann s-a prezentat vineri la politie p


Politia portugheza considera ca mama fetitei Madeleine McCann, disparuta in Portugalia la inceputul lunii mai, este implicata in moartea acesteia, a anuntat purtatoarea de cuvint a familiei. Kate McCann s-a prezentat vineri la politie pentru un al doilea interogatoriu, in mai putin de 24 de ore. Conform purtatoarei de cuvint, ofiterii cred ca au gasit urme de singe apartinind fetitei de patru ani intr-o masina pe care sotii McCann au inchiriat-o la 25 de zile dupa ce au anuntat disparitia acesteia. Reprezentanta familiei a declarat ca acuzatiile impotriva mamei sint "ridicole". Parintii Madeleinei au declansat, dupa disparitia acesteia, o campanie mediatica fara precedent de cautare a micutei, ce a cuprins intregul glob si a tinut prima pagina a ziarelor. In campanie s-au implicat inclusiv personalitati, precum fotbalistul David Beckham, miliardarul Richard Branson si scriitoarea J.K. Rowling. Parintii s-au intilnit sa discute despre disparitia fetei inclusiv cu Papa Benedict si cu reprezentanti ai administratiei americane.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.