HEPA - Concept pentru un nou Trabant Producatorul Hepa va prezenta cu ocazia Salonului In­ter­na­tio­nal de la Frankfurt un concept care simbolizeaza renasterea celebrului Trabant. Aceasta ma­si
HEPA - Concept pentru un nou Trabant Producatorul Hepa va prezenta cu ocazia Salonului In­ter­na­tio­nal de la Frankfurt un concept care simbolizeaza renasterea celebrului Trabant. Aceasta ma­sina ar urma sa intre in com­petitie directa cu noul Fiat 500, cea mai recenta tentativa de a aduce in actualitate un model clasic. MAZDA - Vanzari in crestere pe piata romaneasca Mazda a anuntat cresterea vo­lu­mului de vanzari pe piata din Ro­mania. Cum in august s-au vandut 74 de unitati, s-a inregistrat o cres­­tere cu 139% fata de aceeasi pe­­rioada a anului 2006. In ianua­rie-august, constructorul japonez a van­dut 427 de unitati, mai mult cu 90% decat in primele opt luni din 2006. FIAT - Un milion de Fiat Panda Fiat a inregistat un record ab­so­lut, respectiv fabricarea masinii cu numarul un milion din clasa mini-Panda. Acest model este fa­bri­cat la Tychy, in Polonia, unita­te industriala care a produs 82.292 de exemplare pentru piata interna si a exportat 917.708 unitati in in­tre­aga lume.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.