Paralel cu meciurile din preliminariile Euro-2008, Sahtior Donetk joaca in doua zile cu Iasi si Timisoara, iar Rapid cu Panionios.

Echipele din Liga I profita de meciul nationalei contra Belarusului, programindu-si o serie de amicale c
Paralel cu meciurile din preliminariile Euro-2008, Sahtior Donetk joaca in doua zile cu Iasi si Timisoara, iar Rapid cu Panionios.

Echipele din Liga I profita de meciul nationalei contra Belarusului, programindu-si o serie de amicale care sa le tina in priza pentru reluarea competitiei interne. Gruparea tehnicianului roman Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, face turul Politehnicilor, vineri, de la ora 20.00, avind programat un meci de verificare contra iesenilor, iar duminica, de la ora 19.00, in compania Timisoarei. "Sper ca stadionul sa fie plin la meciul cu Sahtior, pentru ca va fi un meci frumos. Este o partida importanta de pregatire pentru noi dupa victoria cu UTA si inaintea meciului cu Vaslui. Trebuie sa scoatem maximumul din acest meci", a declarat fundasul Politehnicii Timisoara, Jonathan McKain. In meciul de pe Stadionul "Dan Paltinisanu", Mircea Lucescu il va testa si pe tinarul fundas Razvan Petcu, de la gruparea din Liga a III-a, Tricolorul Breaza, unde tehnicianul ucrainenilor este presedinte de onoare.

Rapidistii nu stau nici ei degeaba in acest weekend, avind programata o intilnire amicala cu grecii de la Panionios Atena, simbata, de la ora 15.30. Tehnicianul Cristiano Bergodi nu ii va putea utiliza insa pe Dani Coman, Marius Constantin si Vladimir Bozovici, chemati la echipele nationale, si nici pe Costin Lazar, accidentat. Steaua a preferat un amical contra Gloriei Buzau, simbata, de la ora 11.00, motiv pentru tehnicianul buzoienilor, Stefan Stoica, sa puna la punct deficientele echipei. Tot simbata, CFR Cluj va da piept, de la ora 16.30, cu Gloria Bistrita, iar miercuri, elevii lui Ioan Andone ar putea sa joace in compania Unirii Alba Iulia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.